Google

marți, 9 septembrie 2008

Preview la 'Noul' VW Golf VI

O sa incerc sa va povestesc, pe scurt, cam ce noutati ne pregateste VW in legatura cu noul Golf.

Haideti sa ne aruncam direct in lucrurile evidente. Toata lumea astepta in toamna lui 2008 un facelift al Golf-ului V. Ei bine, dupa cum evident ati aflat, vom primi un model nou. De fapt nu stiu daca 'nou' e cel mai bun cuvant, asa ca ma voi rezuma sa-l numesc 'imbunatatit'.

Motivul pentru care s-a renuntat la facelift este acela ca Golf V este o masina care ii costa prea mult pe nemti pentru a o produce. Aceasta adaugata la faptul ca nici vanzarile modelului nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor celor de la VW, a determinat scurtarea timpului de productie a unui nou Golf (iarasi am zis nou nu? of...) cu aproximativ 5 ore.

O ultima noutate, se pare ca VW are vesti bune pentru cei care nu-si permiteau un Golf. Va fi introdus la un moment dat in 2009 un nou motor: 1.2 TSI care se presupune ca va produce undeva la 90-100 cai putere si, banuiesc, va fi putin mai ieftin decat 1.4 TSI. Interesant.

Deci, se pare, ca dupa succesul lui Golf 5, VW ne incanta cu un Golf inbunatatit (e uite ca am zis bine acum), care se conduce mai bine, arata mai bine si va fi disponibil categoriei de oameni care pana acum doar visau la Golf.

Niciun comentariu: