Google

luni, 1 octombrie 2007

IuTub Mandei 16 - 30 septembrie

Din ciclul 'Las-o ba ca merge asa...' va prezentam prima rubrica saptamanala a acestui blog si anume: 'IuTub Mandei'. O rubrica menita sa ne distreze putin in 'minunata' zi de luni a fiecarei saptamani.

Si pentru ca suntem Romani si asta ne caracterizeaza am adunat greselile si articolele amuzante din ultimele 2 saptamani. Tot e bine si asa dar, ramanem cu promisiunea ca incepand cu ziua de luni 8 octombrie vom fi mai corecti si vom avea noutati la aceasta rubrica saptamanal.

Deci, perioada 16 - 30 octombrie:

1. Desi nu sunt foarte sigur inclin sa cred ca gsp.ro este o favorita certa la castigarea titlului de cel mai 'gafeor' website. Mai jos aveti un exemplu cu o greseala minora a gsp-ului.



2. Dap, din pacate tot Gazeta Sporturilor, dar de data asta destul de grava eroarea. Atacantul rapidului IONUT Mazilu este botezat de marii rubricanzi ai Gazetei in RAZVAN Mazilu.



3. Hai sa zicem ca este saptamana Gazetei. Ce ziceti?



Pentru ce-i care nu stiu scorul a fost Arsenal 3 - 0 Sevilla.

4. Mai mai, hai ca pana acum a fost de inteles (sa zicem). Oamenii nu sunt foarte interesati de numele real al jucatorilor, website-urile fac bani deci e bine, meciurile se urmaresc pana in minutul 80 ca deh, vorba aia, ce mai fac aia daca sunt condusi cu 2-0. Da' cu gramatica ce aveti mai baieti?



5. In final, daca tot am dedicat 'gafele' de mai sus Gazetei, haideti sa inchidem tot cu o greseala care, credem noi, revine exclusiv redactorului acestei stiri.



P.s. IuTub Mandei - este work in progress, adica e doar de teste :D

Niciun comentariu: