Google

miercuri, 26 septembrie 2007

RAPID vs Mirciulica

Este pentru prima oara cand scriu ceva despre Rapid (echipa mea de suflet) si nedreptatile la care este supusa. Tot ca o premiera, sunt de acord cu tot ceea ce sustine George Copos in acest demers al sau.
Marele pacat este ca se fac unele lucruri in tara noastra si INCA asistam ca spectatori la acest lucru. Federatia, prin vocea maestrului Mircea Sandu din pacate se asociaza doar cu lucrurile pozitive ale echipelor si arbitrilor din Romanica noastra.

Mircea Sandu - "Cine face scandal? Copos care a deschis magazine Samsung arbitrilor, a încercat să-i şantajeze sau mai ştiu eu ce. Avem foşti mari arbitri care au fost angajaţii lui Copos."

Nu este posibil ca un presedinte de federatie, care pe langa asta mai este si membru al Comitetului Executiv al UEFA, sa faca astfel de afirmatii despre o persoana, care pana una alta n-o fi el 'usa de biserica', dar nici 'infractor' dovedid nu este.

Acuza cea mai grava se indreapta spre omul cel mai intreptatit sa 'zbiere' in acest caz si anume dl Bergodi, intr-un moment in care noi speram sa indreptam fotbalul nostru pe culmi mai inalte si beneficiem in acest moment de adevarati cunoscatori ai fotbalului mare sau cel putin a unei alte mentalitati, orientata spre performanta (Bergodi, Zenga si multi altii)
Mircea Sandu - "Nu poate vorbi astfel un italian care ia bani de la noi."
Acel noi la care v-ati referit este RAPIDUL, care plateste din propriile fonduri antrenorul pe care il doreste.

In alta ordine de idei n-am sa insist asupra subiectului cu surubul care l-a lovit pe Bozovici deoarece acest fapt (daca ar fi fost luat in considerare) nu putea ameliora 'sentinta' Rapidului. Totusi, faptul ca nu s-au luat masuri in acest caz, poate duce la inca un precedent periculos pentru fotbalul romanesc. In acelasi timp recunosc, ca galeria Rapidului a procedat gresit si cu tortele aprinse meciuri la rand, dar si cu ruperea plasei din Ghencea.

In concluzie, accept ca fiind corecta decizia comisiilor in privinta Rapidului dar NU pot tolera aceste comentarii inutile la adresa echipei de sub podul Grant. Daca Mircea Sandu te scuipa iar apoi te pupa in decurs de 1 ora, putem cataloga acest lucru ca fiind penibil.

Va intreb: este corect un astfel de comportament?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Mda, cam asa e. Oricum cam multe discriminari prin campionatul nostru...